Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Crida per aconseguir voluntariat per vigilar els ous de tortuga babaua de la platja del Miracle de Tarragona

Sis entitats ecologistes busquen persones per fer guàrdia i garantir el procés d'incubació

Imatge de l'espai delimitat de la platja del Miracle de Tarragona en el qual hi ha una posta d'ous de tortuga babaua Imatge de l'espai delimitat de la platja del Miracle de Tarragona en el qual hi ha una posta d'ous de tortuga babaua ELOI TOST / ACN
Medi Ambient ACN
Dilluns, 12 Juliol 2021 11:36

Sis entitats ecologistes busquen voluntariat per vigilar els ous que una tortuga babaua va posar la nit de divendres a dissabte a la platja llarga de Tarragona. El rèptil en va posar 99, dels quals dos es van trencar i una quinzena els van agafar tècnics de la Generalitat per posar-los en una incubadora per garantir-ne i estudiar-ne el desenvolupament. La vuitantena restants són sota la sorra, en un espai delimitat per la Guàrdia Urbana de Tarragona i que està vigilat per voluntariat, que fan torns de dues hores al matí i quatre a la tarda.

De moment són uns 35 però les organitzacions confien en arribar al centenar durant l'estiu, ja que també necessiten persones per pentinar les platges per si hi ha més tortugues que fan nous nius.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: