Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Xarxa Vendrellenca demana un pas per a persones a Cala Berenguer

La proposta que defensarà Podem el Vendrell al ple vol que els fons europeus Next Generation serveixin per la recuperació del Camí de Ronda

Imatge del pont de Cala Berenguer, al Vendrell Imatge del pont de Cala Berenguer, al Vendrell FRAME RTV EL VENDRELL
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Febrer 2021 11:09

La Xarxa Vendrellenca (XV) ha presentat una proposta al ple del 22 de febrer que serà defensada per Podem el Vendrell perquè els fons Next Generation de la Unió Europea serveixin per construir un pas per a persones a Cala Berenguer, al Camí de Roda del Vendrell. També han presentat una proposta de millora de seguretat mentre no es faci l’obra del pas per a persones que serveixi per millorar la seguretat i dignificar la zona.

La taula de treball proposa als grups muncipals que, a traves dels fons europeus, "es destini una partida per construir un pas per a persones a Cala Berenguer,  donat que actualment la gent ha de passar pel mateix lloc que els vehicles, al pas soterrani que hi ha sota la via del tren". La XV considera que "donat que s’està treballant des de Costes per tirar en davant el projecte de senyalització del Camí de Ronda, creiem que s’ha de fer una mirada transversal d’aquest punt construir un pas per a persones i dignificar-lo".

D’altra banda, des de la Xarxa també volen deixar constància "que calen altres mesures de millora com, el pintat de passo de vianants, l’il·luminació de pas a l’interior, la modificació del pal de parada d’autobús o el pintat a l’interior d’un punt per on ordenar el pas de les persones a peu". Totes aquestes propostes formem part de la proposta que presentarà dilluns Podem i que "esperem que prosperi per que es un benefici per tota la ciutadania de Vendrell la millora d’aquest punt de la nostra vila".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: