Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Salou se suma a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

L’alcalde Pere Granados posa en valor la necessitat que "cadascun de nosaltres aportem el nostre gra de sorra per tal de millorar la situació d’emergència climàtica"

L'Ajuntament de Salou s'ha sumat a la campanya de la Generalitat 1001 maneres d’estalviar energia L'Ajuntament de Salou s'ha sumat a la campanya de la Generalitat 1001 maneres d’estalviar energia CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 25 Juny 2020 08:23

L’Ajuntament de Salou se suma a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, des de dilluns, dia 22, i fins aquest divendres, 26 de juny, amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

En aquest sentit, el consistori s’ha adherit a la campanya '1001 maneres d’estalviar energia’, de l’Institut Català d'Energia de la Generalitat de Catalunya, que recull informació online que pot consultar la població, amb consells sobre com estalviar energia a les llars.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha posat en valor la necessitat de que “cadascun de nosaltres aportem el nostre gra de sorra, per tal de millorar la situació d’emergència climàtica”. El batlle ha assegurat que “ara més que mai, hem de prendre consciència de la importància de canviar els nostres hàbits, cap a una forma de vida més sostenible”.

Per la seva banda, la regidora de Medi Ambient, Estela Baeza, ha manifestat que “des de la nostra àrea, ens adherim a aquesta iniciativa, per tal d’actuar i de promoure accions que tinguin cura del planeta i que permetin sensibilitzar i motivar les persones i les empreses a ser més eficients”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: