Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comença la poda dels arbres de la Rambla Nova

Aquest dimarts es poden les tipuanes que hi ha en el tram comprès entre la Font del Centenari i el carrer Sant Francesc

Els treballs de poda de l’arbrat són imprescindibles per tenir uns arbres sans i saludables, eliminar riscos i que l’ambient sigui més sostenible Els treballs de poda de l’arbrat són imprescindibles per tenir uns arbres sans i saludables, eliminar riscos i que l’ambient sigui més sostenible MAURI
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 03 Març 2020 14:54

La conselleria de Territori de l’Ajuntament de Tarragona ha inicit avui la poda de les tipuanes de la Rambla Nova, en el tram comprès entre la Font del Centenari i el carrer Sant Francesc.

Aquesta poda seguirà els mateixos criteris  que en els darrers anys s’han aplicat als arbres de la Rambla en el tram compres que va des del Balcó fins al carrer Sant Francesc i que han donat molt bon resultat. Es reduirà l’alçada de l’arbre amb la intenció de tenir la capçada al mateix nivell que en els trams anteriors. Per tant, en aquest cas es vol baixar la cota de capçada per temes de seguretat, confort i facilitar el control i tractament de plagues. A la resta dels arbres de la Rambla es farà la poda de manteniment.

A la Rambla Nova hi ha 225 tipuanes, de les quals una quarantena estan entre la Font del Centenari i el carrer Sant Francesc.

Per criteris tècnics i de gestió, la poda es realitza durant tot l’any. La Brigada Municipal fa un seguiment, revisió i inspecció de tot l’arbrat de Tarragona de manera continuada. Els treballs de poda de l’arbrat són imprescindibles per tenir uns arbres sans i saludables, eliminar riscos i que l’ambient sigui més sostenible.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: