Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC de Tarragona proposa la creació de Zones de Baixes Emissions al centre de la ciutat

Els socialistes recorden que Tarragona haurà de reduir les emissions abans de 2023 i proposen que la velocitat dels vehicles sigui de 30 km/h i de 20km/h als punts negres ambientals

Un bus de l'EMT circulant per la plaça Imperial Tàrraco, en una imatge d'arxiu Un bus de l'EMT circulant per la plaça Imperial Tàrraco, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 14 Febrer 2020 08:02

El Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Tarragona ha presentat una moció per la creació de Zones de Baixes Emissions (ZBE) a la ciutat per complir amb els 'Objectius de Desenvolupament Sostenible' de l’Agenda 2030. El PSC explica que vol “una Tarragona líder en mobilitat urbana sostenible”, segons l’avantprojecte del Ministeri per a la Transició Ecològica, Tarragona haurà de reduir les emissions de la ciutat abans de 2023. Per això, proposa que la velocitat dels vehicles pels carrers de Tarragona sigui de 30 quilòmetres per hora i de 20km/h als punts negres ambientals.

Aquestes Zones de Baixes Emissions es designaran a través de la realització d’un mapa de la contaminació ambiental dels espais públics de la ciutat. Segons la portaveu del PSC al consistori, Sandra Ramos: “hem de descongestionar el nucli de la ciutat dels automòbils de combustió interna, potenciant el transport públic gratuït i els vehicles sense emissions”.

Segons els i les socialistes, aquesta reducció de la velocitat comportarà “una pacificació” del centre de Tarragona, que permetrà ampliar els espais pels vianants i les zones verdes, com també, pels patinets elèctrics i les bicicletes.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: