Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ajornada la festa de la recollida selectiva d'aquesta tarda a la plaça Corsini

La previsió de pluja que arribarà aquest migdia obliga a traslladar-la per més endavant

Imatge d'arxiu d'un taller de compostatge amb robots Imatge d'arxiu d'un taller de compostatge amb robots ARXIU / INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 22 Novembre 2019 11:27

La campanya de recollida selectiva prevista per aquesta tarda a la plaça Corsini de Tarragona ha quedat ajornada davant la previsió de pluja que arribarà aquest migdia. Fins a l’últim moment s’ha esperat a prendre la decisió, però la informació meteorològica apunta que a les 14.00h començaria a ploure.

Probablement la nova data serà cap al març, coincidint amb el projecte escolar sobre separació de residus que també s’està treballant des de l’Ajuntament de Tarragona i que busca arribar a tots els públics amb un missatge tan important com la necessitat de millorar la separació a totes les fraccions i reduir els residus impropis de la recollida selectiva.

Amb el nom "El que circula torna", la campanya pretén que els tarragonins i tarragonines col·laborin amb aquest retorn al medi ambient, a la societat i en forma de producte transformat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: