Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Bosc de Poblet, primera jornada del Voluntariat als Boscos Mediterranis 2019

Aquest cap de setmana s'arranjaran trams de camí, es faran treballs silvícoles i altres tasques de gestió forestal / Les persones voluntàries també gaudiran de visites culturals i d'algun punt d'interès de la zona

Aquest cap de setmana es farà la primera jornada del Voluntariat Boscos Mediterranis al Bosc de Poblet Aquest cap de setmana es farà la primera jornada del Voluntariat Boscos Mediterranis al Bosc de Poblet GEPEC
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Octubre 2019 08:00

El cap de setmana del 12 i 13 d’octubre es farà la primera jornada del Voluntariat Boscos Mediterranis al Bosc de Poblet. Aquest projecte de voluntariat es va iniciar la tardor passada per iniciativa del Paratge de Poblet. Els principals objectius són acostar la gestió del bosc mediterrani a les persones interessades, millorar el Bosc de Poblet i donar a conèixer aquest bosc madur i les espècies que hi viuen.

Igual que en l’anterior edició es treballarà durant la tardor, enguany octubre i novembre, sempre en caps de setmana o festius, fent treballs silvícoles, arranjant trams de camí i fent altres tasques de gestió forestal. A més d’ajudar en aquestes feines les persones voluntàries podran gaudir de visites culturals i visitar alguns punts d’interès de la zona.

Hores d'ara, continua oberta la campanya per recollir fons per aquest programa per part d’empreses i particulars. El treball de les persones voluntàries és gratuït i com a compensació se’ls proporciona el menjar de la jornada i no han de pagar res per les activitats. Tot i així el cost de l’activitat és elevat i és per això que es dona la possibilitat a empreses i particulars a posar el seu granet d’arena per col·laborar a la restauració i conservació d’aquest espai. Si voleu contribuir podeu trobar tota la informació sobre com fer-ho i els avantatges fiscals compensatoris a www.gepec .cat, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977331142.

Si us agrada el bosc i el contacte amb la natura, sou majors d’edat i voleu participar al voluntariat, ja estan obertes les inscripcions per a les diferents jornades convocades:

12 i 13 d’octubre (Dissabte i diumenge)
19 i 20 d’octubre (Dissabte i diumenge)
1, 2 i 3 de novembre (Divendres, dissabte i diumenge)
16 i 17 de novembre (Dissabte i diumenge)
24 de novembre (Diumenge)

A cada jornada es faciliten alguns coneixements sobre l’entorn on es treballarà i el seu ecosistema. Per a participar al voluntariat no calen coneixements previs, els monitors del GEPEC-EdC expliquen al grup les tasques de cada jornada i com portar-les a terme amb seguretat. També es proporcionen les eines necessàries, però cal portar roba i calçat adequat i recomanem portar guants de treball.

Pel que far al menjar, l’organització es fa càrrec de totes les menjades dels voluntaris. A les jornades d’un dia es proporciona esmorzar i dinar i en les de més d’un dia també s’inclou sopar. L’allotjament facilitat per l’entitat, amb la col·laboració del Monestir de Poblet, per les activitats de més d’una jornada, és a les dependències del mateix monestir i té un cost per als voluntaris i voluntàries de només 5€ per nit.

Podeu apuntar-vos al voluntariat a www.gepec .cat, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977331142.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: