Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prop de 200 voluntaris retiren 400 Kg de residus del litoral tarragoní

La 6a Jornada de Voluntariat ambiental també s’ha revegetat un tram de dunes de la platja Llarga amb 415 plantes autòctones de quatre espècies diferents

El voluntariat, amb les bosses de residus recollides al litoral tarragoní El voluntariat, amb les bosses de residus recollides al litoral tarragoní ASSOCIACIÓ AURORA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 17 Setembre 2019 00:11

Per sisè any consecutiu, l’Associació Aurora i Decathlon Tarragona van organitzar diumenge una jornada de voluntariat ambiental. Enguany, al litoral de Tarragona, entre la platja del Miracle i el tram de platja Llarga que toca a Cala Romana. Hi van participar prop de 200 persones. L’activitat va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, i també amb la col·laboració del Càmping Las Palmeras i de GATA- Ecologistes de Tarragona.

Es va realitzar una excursió guiada en un tram del litoral de Tarragona, des de la platja del Miracle fins a la platja de Cala Romana, amb l’objectiu de donar a conèixer els valors naturals i els espais d’interès. En alguns punts del recorregut es van retirar els residus que es van trobatr. En total, es van recollir prop de 400 Kg de deixalles.

A la platja Llarga, a tocar de Cala Romana, es van revegetar un tram de dunes. Es va plantar borró i gavó, i també alguns exemplars de savines i tamarius, amb la finalitat de contribuir a recuperar el sistema dunar i d’incrementar la biodiversitat. En total es van plantar 415 plantes.

Aquesta actuació de voluntariat, a més de contribuir a la conservació d’aquest entorn del litoral tarragoní, pretén donar a conèixer els seus valors naturals i conscienciar als ciutadans que els espais naturals són llocs que cal cuidar i preservar.

En acabar l’activitat Decathlon va oferir un obsequi a tots els participants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: