Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Buscant rastres dels animals..., a Ulldemolins

El Taller de Rastres tindrà lloc aquest diumenge 9 de juny, organtizat pel Parc Natual del Montsant

Amb aquest taller, aprendrem a descobrir i interpretar algunes de les pistes que ens deixen els animals més comuns del nostre entorn Amb aquest taller, aprendrem a descobrir i interpretar algunes de les pistes que ens deixen els animals més comuns del nostre entorn PNM
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 07 Juny 2019 18:06

L'Associació Taxus, conservació i custòdia del territori organitza per aquest diumenge 9 de juny el 'Taller de Rastres'. Es tracta d'un recorregut pels camins d'Ulldemolins buscant rastres dels animals més comuns del nostre entorn. Amb aquesta activitat, aprendrem a descobrir i interpretar algunes de les pistes que ens deixen i, a través de les traces, podrem conèixer com viuen, de què s'alimenten, on s'oculten durant el dia, quines són les seves necessitats, etc.

El taller durarà tot el dia. El preu per a als adults és de 10 € i per als menors de 12 anys és de 5 €.

Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a l'Associació Taxus, conservació i custòdia del territori: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / 619 848 177.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: