Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Connectar amb la natura del Parc Natural del Montsant

Una ruta de senderisme espiritual el dissabte 4 de maig a la Morera del Montsant

'Sentir la natura del Montsant' el dissabte 4 de maig 'Sentir la natura del Montsant' el dissabte 4 de maig CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 30 abril 2019 10:45

El dissabte 4 de maig es farà un itinerari pel Parc Natural del Montsant on s’aprendrà a connectar amb la natura i sentir el seu missatge. El taller ‘Sentir la natura’ és a càrrec de Josep Maria Llorach, biòleg i terapeuta integratiu.

L’activitat combina el coneixement científic de la natura i la seva dimensió espiritual., deixant de banda la vida urbana i connectat de nou amb l’entorn. L’objectiu de l’especialista és que les persones participants marxin més felices cap a cap a casa.

L’itinerari recorre el grau de la Grallera-Clot del Cirer-Cova del Teix. Se sortirà a les 10 del matí de la Morera del Montsant. La inscripció té un preu de 30 € i 10 € per a infants i joves de 6 a 16 anys. Les inscripcions i més informació enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 695 147 586.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: