Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Associació CEN ofereix un taller per descobrir la fauna del riu Glorieta a Alcover

L’activitat tindrà lloc el diumenge 31 de març i la finalitat és conscienciar sobre la importància de la conservació dels rius

Frigànies, efímeres i perles, entre altres, conviuen al riu Glorieta Frigànies, efímeres i perles, entre altres, conviuen al riu Glorieta CEN / CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 29 Març 2019 10:32

L’Associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN) ofereix un taller per descobrir la fauna que viu al riu Glorieta a Alcover i conscienciar així sobre la importància de la conservació dels rius. L’activitat tindrà lloc el pròxim diumenge, 31 de març, a la Font Fresca d’Alcover, de 10 h a 12 h. El taller serà impartit per l’expert en ecologia fluvial, el Dr. Jesús Ortiz.

Frigànies, efímeres, perles... Un món secret s’amaga sota els còdols del riu Glorieta. Per descobrir-los i conscienciar sobre la conservació dels rius perquè aquesta fauna pugui sobreviure, CEN organitza un taller durant el qual, amb l’ajuda d’un microscopi amb monitor, els participants podran veure de ben a prop els petits habitants de l’aigua. Les persones interessades a participar hauran d’enviar un correu a la direcció Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per reservar plaça, indicant nom i cognom, edat i municipi de residència de tots els interessats, abans del 29 de març. L’activitat està destinada a un públic de totes les edats i, especialment, pensada per famílies. Per participar en l’activitat, des de l’associació proposen fer un donatiu de cinc euros per donar suport als seus projectes de conservació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: