Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mont-roig posa en marxa una nova eina per comunicar la presència de plagues

Els veïns i veïnes poden alertar de proliferació d’insectes a través d’un correu electrònic

Imatge de les mesures d'extinció de l'eruga processionària que s'estan duen a terme a Mont-roig del Camp Imatge de les mesures d'extinció de l'eruga processionària que s'estan duen a terme a Mont-roig del Camp CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Març 2017 12:45

La regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha creat un nou correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) per tal que els veïns i veïnes puguin alertar als serveis tècnics municipals de qualsevol plaga que detectin, especialment contra la processionària. D’aquesta manera es busca la col·laboració de la ciutadania amb la lluita que porta a terme el consistori en els espais públics.

En les darreres setmanes, l’empresa especialitzada contracta per l’Ajuntament ha intensificat la lluita contra la plaga de la processionària (un tipus d’eruga) en diverses zones del municipi on s’ha detectat una plaga més gran, a causa de la climatologia favorable dels últims mesos. A més, el consistori vol recordar que l’empresa nomé es pot actuar en zones públiques i en les zones privades són els propietaris els que s’han de posar en contacte amb les empreses del sector per eliminar la plaga.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: