Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vinyols i els Arcs utilitzarà el mètode de recollida porta a porta

Aquest canvi respon a l’acumulació d’escombraries a la zona de la N-340

Imatge d'arxiu de la recollida porta a porta dels residus Imatge d'arxiu de la recollida porta a porta dels residus PALAFRUGELL.CAT
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 09 Març 2017 11:19

L'Ajuntament de Vinyols i els Arcs recollirà la brossa porta a porta a totes les cases del carrer Jacint Solana a partir del proper 20 de març. Actualment, la regidoria de Medi Ambient ja està informant els veïns que resideixen a la zona de la Nacional-340, mitjançant visites explicatives, del canvi que hi haurà. A més, també entreguen el cubell i el ganxo necessaris per dipositar les bosses de brossa.

Aquest canvi suposarà la substitució del sistema actual de contenidors pel de la recollida a domicili. Així doncs, els conciutadans hauran de dipositar les deixalles en un cubell amb tapa penjat d’un ganxo que tindrà cada propietat. Pel que fa a la recollida, els dilluns, dimarts, dijous i dissabtes a les 8 del matí serà el torn de la fracció rebuig i els dimecres a partir de les 10 del matí dels envasos, vidre, paper i cartró.

La retirada de contenidors de la zona de la N-340 ve motivada per la gran acumulació de deixalles d’aquell indret tot i la poca població que hi resideix. Aquest fet es produeix perquè usuaris d’arreu hi llencen les escombraries, de tal manera que causen una acumulació que provoca molèsties per a les persones que hi viuen. Mitjançant la recollida a domicili es pretén posar fi a aquesta problemàtica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: