Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus impulsa la recollida selectiva amb finalitat social

Els beneficis obtinguts es destinaran a àmbits com ara la cultura i la lluita contra la pobresa

La campanya es va presentar ahir en roda de premsa a l'Ajuntament de Reus La campanya es va presentar ahir en roda de premsa a l'Ajuntament de Reus REUSDIGITAL.CAT.
Medi Ambient Alba Sancha/ Reus Digital
Dimecres, 08 Març 2017 08:27

Les regidories de Medi Ambient i Via Pública de l'Ajuntament de Reus, en col·laboració amb les empreses sense ànim de lucre Ecoembes i Ecovidre i l'Agència de Residus de Catalunya, impulsen un conjunt d'accions de sensibilització per incrementar els índexs de recollida selectiva de residus. L'originalitat de la campanya I tu, per què recicles? és que els beneficis obtinguts es destinaran a diversos projectes relacionats amb la cultura, l'educació, l'aprofitament alimentari i la lluita contra la pobresa.

La campanya no suposa cap cost extra per a l'Ajuntament, ja que està íntegrament subvencionada tant per l'Agència de Residus de Catalunya com per les empreses sense ànim de lucre Ecoembes i Ecovidre.

Així, els aproximadament 800.000 euros que es reben al consistori en concepte de reciclatge són en relació amb l'índex del 19,8% de recollida selectiva actual. Per això, si aquest índex s'incrementés, s'obtindrien els beneficis que permetrien dur a terme els projectes socials esmentats. L'objectiu és aconseguir entre uns 30.000 i 40.000 euros de guanys, segons fonts municipals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: