Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Abelló (PDeCAT) reclama l’informe dels abocadors il·legals i el cost econòmic de la neteja

El portaveu del PDECAT a Tarragona també resta a l’espera del “protocol de funcionament de la deixalleria”

Abocador il·legal al polígon Les Gavarres. Abocador il·legal al polígon Les Gavarres. MARINA MARTÍNEZ
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Març 2017 16:41

El portaveu del Partit Demòcrata (PDECAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha sol•licitat per escrit a l’equip de govern (PSC-PP) l’informe detallat dels abocadors il·legals i el cost econòmic que suposarà la seva neteja i clausura. “Es tracta d’una informació que el senyor Ballesteros, durant la seva conferència, va assegurar que tenia”, ha assenyalat Abelló, que ha recordat que fa gairebé un any que la moció contra els abocadors il·legals es va aprovar per unanimitat.

El portaveu del PDECAT també ha volgut destacar que mitjançant aquesta moció, que va arribar al plenari a proposta d’un grup de tuitaires de la ciutat, es van acordar diverses actuacions que no s’han dut a terme: “És el cas, per exemple, de l’elaboració d’un pla de prevenció i d’actuació per posar fi als abocadors il·legals i de la realització d’una campanya de conscienciació a la població” i ha remarcat que “aquestes actuacions s’haurien d’haver posat en marxa tres mesos després del plenari del passat 22 d’abril de 2016”. Alhora, Abelló ha manifestat que es troben a l’espera de l’elaboració i presentació del protocol de funcionament de la deixalleria “per tal de donar resposta a les incidències actuals; una de les altres actuacions que va ser aprovada en la moció”.

Davant això, el portaveu del Partit Demòcrata espera que l’equip de govern li faci arribar, en el termini de temps més breu possible, l’informe i el cost que Ballesteros va anunciar i afegeix que “esperem que no es tracti d’un altre anunci d’aquells que es fan a la conferència anual i després res”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: