Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detecten abocaments il·legals i animals domèstics desprotegits al riu Francolí

La Guàrdia Civil ha interposat una vintena de denúncies en matèria de residus i protecció d'animals domèstics

Petit abocament incontrolat a la llera del riu Petit abocament incontrolat a la llera del riu SEPRONA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Març 2017 15:52

El Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil de Tarragona, amb motiu de diverses queixes veïnals relacionades amb el medi ambient, ha establert en els marges del Francolí,al terme de Tarragona, diversos operatius encaminats al control i eradicació d'activitats antròpiques a la zona d'influència del riu, moltes de les quals vulneren la legalitat vigent en matèria mediambiental.

De les primeres inspeccions practicades es desprèn la presència d'abocaments de residus sòlids incontrolats, proliferació de construccions il·legals i tinença no regularitzada d'animals en aquesta zona.

Les actuacions han posat en evidència que els abocaments no es troben en grans concentracions, sinó en petits dipòsits disseminats al llarg de la llera del riu, procedents pel que sembla de petites obres realitzades per particulars, els que eludeixen la legalitat de les normes urbanístiques i de gestió dels residus. En relació als animals domèstics, s'han detectat principalment irregularitats en matèria de documentació i condicions sanitàries.

Els dispositius que es vénen realitzant han donat a lloc de moment a un total d'una vintena de denúncies en matèria de residus i protecció d'animals domèstics de les quals s'ha procedit a notificar a les autoritats competents en la matèria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: