Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un pla d'eficiència energètica permet a l'Arboç estalviar-se 6.000 euros anuals en una escola

L’Ajuntament de l’Arboç ha realitzat millores a l’escola pública Sant Julià amb la instal·lació de l’enllumenat LED

El CEIP Sant Julià aposta per l'eficiència energètica El CEIP Sant Julià aposta per l'eficiència energètica AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Febrer 2017 17:37

Amb la voluntat de millorar els serveis i equipaments que ofereix el CEIP Sant Julià i de contribuir activament en termes de sostenibilitat i eficiència energètica, l’Ajuntament de l’Arboç ha completat la instal·lació de la il·luminació LED a les aules i dependències del centre. D’aquesta manera, aquest nou enllumenat permetrà millorar el rendiment de les instal·lacions elèctriques i reduir la contaminació llumínica, a més de no contenir substàncies tòxiques en els seus components.

L'alcalde de l’Arboç,Joan Sans, destaca que “aquesta actuació del govern municipal permet millorar les prestacions de l’escola pública de la vila, un espai educatiu en què, a més, es fa indispensable la reflexió per tal d'ensenyar i transmetre valors de conscienciació mediambiental”.

Les obres de millora al CEIP Sant Julià es van realitzar durant el període de vacances de Nadal i l’actuació va tenir un cost de 21.000 euros. Ara, amb aquests nous dispositius més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient, el consistori preveu un estalvi econòmic de més de 6.000 euros anuals. En aquest sentit, l’alcalde remarca que “l’Ajuntament treballa per fer de l’Arboç un municipi que promogui l’estalvi i l’eficiència energètica i alerti dels efectes del canvi climàtic”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: