Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou posa en marxa el projecte de reintroducció del raïm 'Pàmpol Girat'

La iniciativa reconeix el passat romà de Salou, com a centre neuràlgic del comerç vinícola, i posa de manifest la importància de l'agricultura sostenible

L'alcalde de Salou, Pere Granados, a la Vil·la Romana de Barenys L'alcalde de Salou, Pere Granados, a la Vil·la Romana de Barenys AJUNTAMENT DE SALOU
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Febrer 2024 23:31

En el marc de la presentació del Consell del Vi a la vil·la romana de Barenys, que té per objectiu fomentar els vins de les vuit denominacions d'origen (DO) de la Catalunya Sud, l'alcalde de Salou, Pere Granados, ha aprofitat l’ocasió per posar en valor la història vinícola de Salou. El batlle ha destacat el projecte de reintroducció de la varietat de raïm 'Pàmpol Girat', que simbolitza la continuïtat i el rescat de la rica herència vinícola del territori. Granados ha dit que "la Història ens porta a Ca la Vinya".

Aquesta iniciativa no només reconeix el passat romà de Salou, com a centre neuràlgic del comerç vinícola, sinó que també mira cap al futur, posant de manifest la importància de l'agricultura sostenible i la biodiversitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: