Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Música & Vi, aquest dissabte, a la urbanització El Pinar de Reus

El preu de l’entrada serà de 22 euros i inclou el concert, una copa, tast de 5 vins i 3 tasts gastronòmics

Les regidores Noemí Llauradó i Mar Escoda amb membres de l'AVV El Pinar Les regidores Noemí Llauradó i Mar Escoda amb membres de l'AVV El Pinar REUS.CAT
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 15 Setembre 2023 12:25

L’Associació de Veïns El Pinar organitza aquest dissabte, 16 de setembre, a partir de les 19 hores, a les pistes de basquet de la urbanització una activitat que conjuga la música, el vi i la gastronomia oberta a tota la ciutadania. Aquesta activitat compta amb la col·laboraci& oacute; de les regidories de Relacions Ciutadanes i Promoció de Ciutat i s’ha incorporat al programa de les festes de Misericòrdia.

Es podran degustar els vins d’un total de set cellers : Celler Mas Alta, Celler Ripoll Sans ( Cal Batllet), Estones Vins, Celler de l’Encastell, Cims de Porrera i Les Cousins Marc & Adrià, Clos Galena i Cingles Blaus i tres tasts gastronòmics a càrrec del Restaurant Ferran Cerro i del Forn Sistaré. A les 23 hores es podrà gaudir de l’actuació musical del Joan Masdéu.

El preu de l’entrada serà de 22 euros i inclou el concert, una copa, tast de 5 vins i 3 tasts gastronòmics. Les entrades ss podran adquirir al mateix recinte, al carrer Ribera d'Ebre, número 13, de la urbanització. L’aforament serà limitat a un màxim de 500 persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: