Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu de la Vida Rural de l'Espluga proposa un viatge al món vitivinícola català

Les pròximes sessions de l'experiència 'Esperit de vi' tindran lloc els diumenges 29 d'agost i 5 de setembre

Les pròximes sessions de l'experiència 'Esperit de vi' tindran lloc els diumenges 29 d'agost i 5 de setembre Les pròximes sessions de l'experiència 'Esperit de vi' tindran lloc els diumenges 29 d'agost i 5 de setembre MVR
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimarts, 24 Agost 2021 08:45

El Museu de la Vida Rural (MVR) de l'Espluga de Francolí acollirà, els propers diumenges 29 d'agost i 5 de setembre, l'experiència 'Esperit de vi'. Una experiència per endinsar-nos en la història vitivinícola de Catalunya i de la Conca de Barberà a través del patrimoni cultural i descobrir com el cultiu de la vinya ha transformat la comarca fins als nostres dies.

Producte bàsic de l’agricultura mediterrània, el vi té molt a veure amb el que som com a societat. Una experiència que ens mostra les seves singularitats, que ens parla de la plaga de la fil·loxera i de les seves conseqüències, de l’associacionisme i del cooperativisme, de la importància de l’aiguardent i el famós “Reus, París, Londres”, del present i del futur.

L'experiència

El recorregut, que comença al Museu de la Vida Rural, continua a la Fassina Balanyà i acaba al celler Vidbertus de la D.O. Conca de Barberà, on finalitza la jornada amb una degustació dels seus vins més singulars. L'experiència, que té una durada aproximada de tres hores, està conduïda per guies experts. 

Es podran formar grups amb un màxim de 25 persones. El preu de l'entrada és de 24 euros/ persona (IVA inclòs).

Més informació i reserva d'entrades en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: