Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El food truck de iogurt gelat 'llaollao' arriba a La Fira Centre Comercial de Reus

Oferirà el seu iogurt gelat en totes les seves versions, batuts, gofres, fondues, terrines i, tot, amb l'opció de take away

llaollao, la franquícia europea de iogurt gelat número 1, va aparcar dimecres passat a la planta primera de La Fira Centre Comercial de Reus el seu food truck llaollao, la franquícia europea de iogurt gelat número 1, va aparcar dimecres passat a la planta primera de La Fira Centre Comercial de Reus el seu food truck LA FIRA CENTRE COMERCIAL
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 30 abril 2021 12:32

llaollao, la franquícia europea de iogurt gelat número 1, va aparcar dimecres passat a la planta primera de La Fira Centre Comercial de Reus el seu food truck, una nova experiència que l’empresa posa a disposició de tots els clients.

El food truck de llaollao servirà tota la gamma de productes que la marca ofereix, el seu iogurt gelat en totes les seves versions, batuts, gofres, fondues, les terrines delivery i, per suposat, tot amb l’opció de take away.

La franquícia, nascuda a Murcia l’any 2009, té 240 establiments oberts a 25 països de tot el món, com els Estats Units, Regne Unit, Suïssa, França, Turquia, Aràbia Saudita o Austràlia.

Amb la instal·lació del food truck llaollao, La Fira, centre comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI, suma un nou servei per als seus visitants. A més, amplia la seva oferta gastronòmica que es complementa amb totes les altres en l’àmbit de la moda i els complements, a la llar o l’oci que converteixen aquest espai en el veritable centre comercial de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: