Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els torrons d'Antonio Plá Ferrándiz seguiran fent història a Reus

Tot i el tancament per defunció del portal del carrer Llovera 49, les botigues del Raval Santa Anna i del carrer Llovera mantenen la tradició torronera

Gelats i Torrons Xixona by Antonio Plá Ferràndiz seguirà donant servei a les botigues del carrer Llovera 26 i del Raval Santa Anna 6.  Gelats i Torrons Xixona by Antonio Plá Ferràndiz seguirà donant servei a les botigues del carrer Llovera 26 i del Raval Santa Anna 6.  ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 19 Novembre 2020 07:56

Davant l'impacte causat per l'anunci del tancament del portal de venda de torrons d'Antonio Plá Ferràndiz del carrer Llovera 49 de Reus per la defunció de Sara Jerez Verdú Plá, qui gestionava l'històric negoci, els torroners han aclarit a través d'un comunicat que Gelats i Torrons Xixona by Antonio Plá Ferràndiz seguirà donant servei a les botigues del carrer Llovera 26 i del Raval Santa Anna 6. 

Per evitar confusions, els hereus de la tradició torronera recorden que "portem 135 anys donant servei a la ciutat de Reus i comarques i esperem que sigui per molt més", a la vegada aprofita l'ocasió per "agrair les mostres d'efecte i d'interès que hem rebut arran la notícia del tancament del portal de la Sara i el Josep, al carrer Llovera 49, però val a dir que no es tracta de nosaltres. Aprofitem per recordar amb apreci la Sara Jerez Verdú i per donar el condol a Josep Espí Ramonell, el seu marit, i a Montse Jerez Verdú, la seva germana".

135 anys fent història

Les botigues històriques del carrer Llovera 26 i del Raval Santa Anna 6 continuaran oferint el seu servei centenari i treballant la tradició torronera a Reus, "una ciutat que fa 135 anys ens va acollir i que ens la sentim nostra. Som la cinquena generació de torroners de la nostra marca i seguim treballant per fer del vostre Nadal una experiència dolça, familiar i plena d'amor", destaquen.

Finalment, en el comunicat posen en valor que "com hereus d'Antonio Plà Ferràndiz seguim apostant pel nostre torré de denominació d'origen i continuem amb la mateixa il·lusió que el "quiconero" o "jijonero" tenia a l'arribar al Reus convuls de l'any 1885". Per tot plegat, els torroners agraeixen a tots els clients i a la ciutadania "per ser-hi sempr i per demostrar-nos, una vegada més, que aquesta història d'amor i sabor entre Reus i Xixona no s'acaba".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: