Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La DOP Siurana col·labora amb el Festival Terrer del Priorat

Els assistents als concerts de Carles Viarnés, aquest diumenge a la Cartoixa, i de Guillem Roma, el 3 d’octubre a Siurana, podran degustar oli DOP Siurana amb un tastet gastronòmic

Els assistents als concerts de Carles Viarnés, aquest diumenge a la Cartoixa, i de Guillem Roma, el 3 d’octubre a Siurana, podran degustar oli DOP Siurana amb un tastet gastronòmic Els assistents als concerts de Carles Viarnés, aquest diumenge a la Cartoixa, i de Guillem Roma, el 3 d’octubre a Siurana, podran degustar oli DOP Siurana amb un tastet gastronòmic DOP SIURANA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dissabte, 26 Setembre 2020 09:26

El Consell Regulador de la DOP Siurana dona suport, a partir d’aquest cap de setmana, al Festival Terrer, que es celebra a la comarca del Priorat, en els territoris de la DOQ Priorat i la DO Montsant.

L’impuls a aquest festival cultural respon a l’objectiu de refermar la importància de mantenir ben viva la cultura a les comarques on la pagesia preserva el cultiu de l’olivera, i en el cas del Priorat, també el de la vinya. De fet, aquesta vinculació vol recolzar la vida cultural, social, econòmica i, evidentment, pagesa al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, l’àmbit on els pagesos de la DOP Siurana cultiven l’oliva arbequina amb la qual s’elabora l’oli d’oliva verge extra DOP Siurana.

A més a més, des de fa quatre anys la DOP Siurana impulsa la campanya Territori DOP, Territori de Qualitat. Una iniciativa que posa l’accent en la singularitat del territori i la seva expressió a través d’uns productes de màxima qualitat, amb l’oli DOP Siurana com a conductor que amoroseix, lliga i cura: "som territori DOP, Territori de Qualitat!."

Fruit de la col·laboració al Festival Terrer els assistents als concerts que protagonitzaran Carles Viarnés, aquest diumenge 27 de setembre a les 12h a la Cartoixa d’Escaladei, i Guillem Roma, el proper diumenge 3 d’octubre a Siurana, podran degustar oli DOP Siurana amb un tastet gastronòmic.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: