Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Xatonada del Vendrell estrena ubicació amb èxit de públic

La festa gastronòmica es va celebrar a l'escola Àngel Guimerà a causes de les obres del c./ Dr. Robert / Lu, la guanyadora del concurs de TV 'Master Chef Junior 7' va assistir a la Xatonada

L'escola Àngel Guimerà del Vendrell es va omplir aquest diumenge de públic per gaudir de la Xatonada Popular 2020 L'escola Àngel Guimerà del Vendrell es va omplir aquest diumenge de públic per gaudir de la Xatonada Popular 2020 AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Febrer 2020 07:28

L'escola Àngel Guimerà del Vendrell es va omplir aquest diumenge de públic de totes les edats per gaudir de la Xatonada Popular 2020. Una de de les novetats d'enguany és que la festa gastronòmica es va traslladar a l’escola amb motiu de les obres al c/ Dr. Robert, que obliguen a mantenir oberta la Rambla per a la circulació de vehicles. A l’escola, doncs, s’hi va celebrar diumenge el Concurs de Mestres Xatonaires, l’Exhibició de Xatonaires infantils i el repartiment de les racions de la Xatonada Popular. Com ja va avançar la regdiora de Fires i Mercats del Vendrell, Ma. Luz Ramírez, no es descarta que l'escola sigui l'emplaçament definitiu de la Xatonada si el públic respon, com ha estat el cas.

Sergi Rovira, guanyador del 34è Concurs de Mestres Xatonaires

Sens dubte, un dels moments més esperats de la Xatonada Popular va ser conèixer el nom del guanyador del 34è Concurs de Mestres Xatonaires, que enguany ha estat el vendrellenc Sergi Rovira Fernàndez. El podi l'han completat Antonio Gustavo (2) i Xavier Rovira (3).

                                                                                                      El podi: 

Podi Xatonada Popular el Vendrell

Lu, guanyadora del 'Master Chef Junior 7', no es va perdre la festa

Una altra de les sorpreses d'enguany va ser la presència a la Xatonada de Lu, la guanyadora del concurs televisiu 'Master Chef Junior 7', que no es va voler perdre la festa. La nena va agrair les mostres d'afecte rebudes durant tot el matí: "Gran mañana en la Xatonada del Vendrell. Gracias por vuestras muestras de cariño!!!"

                          Lu, al centre de la imatge, durant l'Exhibició de Xatonaires infantils: Lu Master Chef Junior 7 Xatonada 2020

Tot just al costat del pavelló, al carrer Apel·les Fenosa, es va ubicar la carpa del Xató Experience, on al migdia, s'oferira un showcooking de Jordi Guillem, xef de Lo Mam Restaurant Le Meridien Ra Beach Hotel i membre del col·lectiu Terra i Taula. També a aquesta hora, a la mateixa carpa, es va poder fer una degustació de les tapes 'Xató Experience' dels restaurants El Paladar, La Cuina 2, El Niu i Fondue Cal Primo. Aquesta degustació va ser el tret de sortida de la Ruta de tapes Xató Experience.

Xató per a persones celíaques

Una de les novetasts més significatives d'aquesta edició, en el marc dels cursets infantils 'Aprèn a fer xató', és la incorporació a la festa d’un centenar de racions de xató apte per a persones celíaques. Així, tant el pa que es va fer servir per la salsa com el pa que es donava com a acompanyament de la ració eren sense gluten.

L'altre alicient d'enguany és que la Xatonada Popular forma part del patrimoni gastronòmic local que s'ha promogut amb motiu d'El Vendrell 2020, Capital de la Cultura Catalana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: