Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

30 propostes gastronòmiques en la Ruta de la Tapa de Miami Platja

La nova edició de la ruta comença avui i durarà fins el 19 de maig amb tapa i beguda per 2,5 €

Una de les propostes de la Ruta de la Tapa de Miami Platja Una de les propostes de la Ruta de la Tapa de Miami Platja AJ. MONT-ROIG DEL CAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 03 Mai 2019 11:26

Miami Platja celebrarà la setena Ruta de la Tapa amb les propostes gastronòmiques de trenta establiments de restauració del municipi, Fusió cambodjana, Porc-au-vent, Deja-vu, Rolling paella, Nueva e-tapa o Me la quitan de las manos són alguns dels participants. Les seves tapes es poden degustar des d’avui, divendres 3 de maig, fins al 19 de maig.

Es pot provar una tapa acompanya d’un quinto o una copa de vi per 2,5 €, com en l’edició anterior. Qui degusti la tapa d’almenys 10 establiments de la ruta i segelli la butlleta, entrarà a participar en diversos sortejos.

La iniciativa es organitzada per l’Associació d’Hosteleria de Miami Platja amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp- L’objectiu de la ruta es potenciar i donar a conèixer la gastronomia de Miami Platja, dinamitzar el sector de la restauració local i descobrir noves cuines.

Els establiments van donar a conèixer ahir, dijous 2 de maig, les seves propostes en l’acte de presentació que es va fer al centre Polivalent de Miami Platja.

Acte de presentació de les porpostes gastronòmiques

tapes miami platja

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: