Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba la setena edició del 'de tapes' per Torredembarra

La ruta gastronòmica serà del 10 al 26 de maig, amb una cinquantena d'establiments participants

La  setena edició de la ruta gastronòmica 'de tapes' per Torredembarra tindrà lloc del 10 al 26 de maig La setena edició de la ruta gastronòmica 'de tapes' per Torredembarra tindrà lloc del 10 al 26 de maig ARXIU / INFOCAMP
Gastronomia Redacció Infocamp
Dimecres, 01 Mai 2019 12:33

Del 10 al 26 de maig tindrà lloc la setena edició del 'de tapes' per Torredembarra amb la participació de 49 establiments del municipi. La ruta tapera manté el mateix preu que en d’altres ocasions: 2,5 € tapa + beguda. 

Per incentivar la participació, es tornaran a realitzar diferents sorteigs: amb un mínim de 10/tapes segells diferents es pot votar la millor tapa i participar en els diferents sortejos: lots de productes cosmètics Maystar, sortides amb catamarà i marxandatge de la Regidoria de Turisme. Per participar en el sorteig, cal emplenar la butlleta de participació i dipositar-la juntament amb els segells corresponents a l’urna o bústia que es trobarà a la Regidoria de Turisme o a cada un dels 49 establiments participants. La data límit per entregar les butlletes serà el 31 de maig, a les 13 h. El sorteig tindrà lloc el 7 de juny.

A la pàgina web de Turisme es pot trobar tota la informació relacionada amb el “de tapes” per Torredembarra. S’adjunta desplegable amb la informació completa de les tapes.

L’organització va a càrrec de les regidories de Turisme, i de Comerç, Indústria i Activitats de l'Ajuntament de Torredembarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: