Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La tapa del restaurant Voramar guanya la ruta de ‘Tapes Bruixes’ d’Altafulla

L’elaboració de la xef Sara Nicolàs ha estat de nou la més ben valorada

La xef Sara Nicolàs ha guanyat el reconeixement La xef Sara Nicolàs ha guanyat el reconeixement CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dilluns, 29 abril 2019 13:55

La xef Sara Nicolàs, del restaurant Voramar, és la guanyadora de la 4a edició de la ruta gastronòmica ‘La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla’. La tapa de la cuinera era ‘El joc de la Xoixeta’, un melós de carxofa fumada a baixa temperatura i bacallà confitat amb l’escuma del seu pil pil i pols de romesco.

És la tercera vegada que Sara Nicolàs guanya el reconeixement, després de fer-ho en la primera i tercera edició. En aquesta ocasió, ha rebut el guardó en mans de l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, el regidor de Comerç i Turisme, Jaume Sánchez, i la mateixa Xoixeta, la bruixa protagonista de la ruta de tapes.

'El joc de la Xoixeta', la tapa de Sara Nicolàs del restaurant Voramar (CEDIDA)

tapa guanyadora altafulla sara

En les tres setmanes de la ruta d’Altafulla, fora de la Setmana Santa, s’han servit 6.800 racions entre els 20 bars i restaurants participants. La mitjana de tapes servides per establiment ha estat de 350 racions amb un volum total de negoci de 19.000 €.

Els 20 establiments que hi ha participat han estat Voramar ‘Cal Vitali’, Maritime Beach Club, Hotel Yola ‘El tiberi’, La taberna del Quatre, La toque, Les bruixes, Solocomo, K la yaya, Gastrobar Faristol, Hotel Oreneta, El mercadet, La Violeta, La Terracita de Elena, El Pozo, El Bruixot, Ares Pastisseria, La taverna del mar, Altafulla Lounge, Ca l’Anna i el Samuel i el Bolero.

La mostra està organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, amb la col•laboració d’Estrella Damm, i el Consorci Turístic del Baix Gaià.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: