Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Enramada de l’Arboç donarà a conèixer els menjars típics del Penedès

Durant el divendres 26 i el dissabte 27 d’octubre, el municipi acollirà cuiners i viticultors de la zona a la VII Mostra Enograstronòmica de l'Enramada

La coca enramada serà la protagonista de la Mostra Enogastrònomica de l'Arboç La coca enramada serà la protagonista de la Mostra Enogastrònomica de l'Arboç CEDIDA
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 25 Octubre 2018 10:05

La VI edició de la Mostra Enogastronòmica de l’Enramada arriba amb un gran nombre d’activitats per promocionar i donar a conèixer un dels menjars per excel•lència del Penedès, la coca enramada. Una edició que comptarà amb un major nombre d’estands de forners que oferiran al públic tot tipus de coques enramades, i també d’estands de bodegues i cooperatives per acompanyar aquest àpat amb un bon vi.

La Mostra s’iniciarà el proper divendres 26 a la plaça Catalunya amb la xerrada inaugural: ‘La coca enramada, cuina d'abans, cuina de sempre’, a càrrec de la calafellenca Mary Herrera, guanyadora del premi Gourmand World Cookbook Awards que posarà en valor la coca enramada en la cuina actual. Seguidament es farà un Show Cooking de demostració a càrrec de la mateixa Mary Herrera i Jordi Guillem, cuiners dels restaurants penedesencs ‘Bistrô Segur’ i ‘Lo Mam Restaurant Le Meridien Ra Beach Hotel’, respectivament. La primera jornada finalitzarà amb un concert combinat amb el menjar i la beguda de la Mostra.

El dissabte 27, començarà ben d’hora amb una caminada cultural per les vinyes de l’entorn de l’Arboç amb explicacions sobre el conreu de la vinya i el procés d'elaboració del vi per part d’en Pere Lluch del Celler ‘Un sol cel’. També es farà una cercavila gegantera pels carrers de la Vila amb els gegants de Calafell, Clariana, Llorenç del Penedès, Masllorenç i de l’Arboç. Al migdia, Taller de Cuina amb Andreu Ruiz de l'’Arrosseria de Cunit’, i la Sandra Barreros de ‘Lo Mam Restaurant Le Meridien Ra Beach Hotel’, que elaboraran en viu i diferents plats, que després es degustaran. Seguidament, hi haurà un maridatge de vins i caves amb formatges gourmet, amb vins i caves del Celler ‘10 d'abril’ i formatges de ‘Marvall’ del Vendrell i de ‘Xerigots’ de Vilafranca del Penedès.

A la tarda del mateix dissabte es farà un nou Show Cooking: amb els arbocencs Josep Sendra, Ulisses Luna i Joel Molina, propietaris i xef del restaurant ‘Cal Barretet’ de Castellet.
A partir de les 20:30h hi haurà concerts del grup de jazz Jazzul i seguidament tocarà Nerea Bassart, guanyadora del concurs de recerca de cantant per a Lax’N’Busto.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: