Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

VIdeNIT comptarà amb 22 cellers de la DO Montsant, la DOQ Priorat i un convidat de la DO Terra Alta

El certamen enològic tindrà lloc aquest dissabte 7 de juliol, a les 20h, a l’allotjament rural Mas Figueres, a Marçà

Imatge d'arxiu de la festa VIdeNIT Imatge d'arxiu de la festa VIdeNIT OFICINA DE TURISME DEL PRIORAT
Gastronomia Redacció Infocamp
Divendres, 06 Juliol 2018 17:09

L’allotjament rural Mas Figueres celebrarà el proper dissabte, 7 de juliol, la 9a edició de la festa VIdeNIT que, per segon any consecutiu, tindrà lloc fora dels actes de la Fira del Vi de Falset i comptarà amb 21 cellers de la DO Montsant i de la DOQ Priorat, i un celler convidat de la DO Terra Alta. També serà al VIdeNIT el molí d’oli Miró Cubells de Cabacés amb els olis d’oliva verge extra Cavaloca.

El certamen enològic començarà a les 20h del dissabte, 7 de juliol, i el tast dels vins s’acompanyarà d’un aperitiu gastronòmic servit per la cuina de Mas Figueres. Enguany, la música anirà a càrrec de Marcel i Josuè, un duet format per l’excantant de la Soul Machine i actual veu de Mano’s Rock, Joan Barceló Vallès, i el guitarrista Marcel Vallès que forma part del grup Sons del Brasil amb la seva companyia Mirla Riomar. Els organitzadors han volgut mantenir la cita als inicis de juliol per evitar la coincidència i saturació de tastos; però, també i principalment, per la climatologia. Les nits de juliol són molt més suaus que al maig i això permet als visitants gaudir dels jardins de Mas Figueres i dels vins en un ambient més agradable.

Entrades

L’entrada a l’esdeveniment té un cost de 50 euros i és important reservar amb antelació perquè l’aforament és limitat. Per fer-ho, cal escriure un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El preu de l’entrada inclou el tast de tots els vins, la copa, l’aperitiu i la música en directe als jardins de Mas Figueres. També es poden comprar presencialment a Mas Figueres, a Marçà, o bé al Calaix de Sastre, a Falset.

Els que ho desitgin, podran seguir tota l’activitat d’aquesta 9a edició a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #videnit. També s’ha creat un compte específic més enllà dels tres què disposa l’establiment a Twitter, Facebook i Instagram.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: