Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tret de sortida al Tàrraco Tapes

Del 19 d'abril a l'1 de maig, 46 establiments de la ciutat presentaran les seves creacions gastronòmiques

El director comercial d'Estrella Damm a Tarragona, Josep Lluís Castro, i el tinent d'alcalde dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, han donat el tret de sortida al Tàrraco Tapes a l'Estadi d'atletisme El director comercial d'Estrella Damm a Tarragona, Josep Lluís Castro, i el tinent d'alcalde dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, han donat el tret de sortida al Tàrraco Tapes a l'Estadi d'atletisme A.CUESTA
Gastronomia Albert Cuesta
Dimarts, 17 abril 2018 13:19

Les sensacions mediterrànies són les protagonistes de la Tàrraco Tapes 2018. Del 19 d’abril a l’1 de maig, a la ciutat de Tarragona, s’hi podran degustar diverses receptes gastronòmiques. Un total de 46 establiments repartits per tota la ciutat participen a la ruta de tapes: 37 d’aquests restaurants ofereixen la clàssica modalitat de tapa i quinto o canya Estrella Damm al preu de 2,50 euros; a més, 9 restaurants serviran un menú de tapes acompanyat de dues cerveses Estrella Damm al preu de 30 euros.

La 9a edició de Tàrraco Tapes se celebra sota uns estàndards de qualitat i innovació. Amb aquesta finalitat, els restaurants van participar en un simposi liderat per Diego Campos, xef Estrella Michelin, per tal de nodrir-se de idees originals. El tinent d'alcalde dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, ha assegurat que Tàrraco Tapes es “una bona mostra de creativitat, de productes de proximitat i de la dieta mediterrània” i que “es un esdeveniment social d’impacte”. A més, ha afegit que en aquesta nova edició “l’objectiu és superar les 50.000 tapes” produïdes l’any anterior.

La ruta gastronòmica que es celebra a Tarragona té dos nuclis principals: la major part dels restaurants estan ubicats a la Part Alta i la Rambla Nova, però també hi han diversos restaurants al barri del Serrallo, no en són els únic però. A més a més, es consolida la modalitat de menú de tapes amb set receptes, més un postre acompanyat de dues cerveses Estrella Damm de 33 cl. Com a novetat també cal destacar la presència de restaurants que ofereixen tapes aptes per a celíacs. Tota aquesta informació està plasmada en els llibrets que s’estan repartint per tota la ciutat.

Així com els clients assaboriran aquesta experiència gastronòmica, també podran participar en el concurs de la millor tapa de la ruta. Tindran l’oportunitat de guanyar un sopar per dues persones en un restaurant amb estrella Michelin. L’establiment guanyador també participarà en el concurs de la Tapa de l’any 2018.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: