Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Xoixeta se’n va de tapes a Altafulla

Un total de 18 restaurants conformen la ruta gastronòmica, que té lloc del 13 al 29 d'abril

La Xoixeta no s'ha volgut perdre la presentació de la tercera edició de la ruta de tapes d'Altafulla La Xoixeta no s'ha volgut perdre la presentació de la tercera edició de la ruta de tapes d'Altafulla CEDIDA
Gastronomia Albert Cuesta
Dissabte, 14 abril 2018 08:26

La ruta gastronòmica 'La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla' es celebra del 13 al 29 d’abril. Ja són tres edicions on la Xoixeta, una bruixa popular, farà un recorregut a través dels 18 bars i restaurants que formen la ruta. Es podran degustar un ampli ventall de receptes embruixadores inspirades en la seva figura. L'oferta de tapa més beguda tindrà el preu de 2’80€, i a més, els participants que omplin un llibret amb el segell de cada establiment podran anar a l’Oficina de Turisme d'Altafulla i rebre un obsequi així com votar la millor tapa.

En aquesta nova edició, Tapes Bruixes ha canviat les dates i es celebrarà just després de Setmana Santa. L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha assegurat que “és un repte important perquè està fora de temporada”. Així mateix, el regidor de Comerç i Turisme d’Altafulla ha remarcat que l’objectiu és “convèncer els clientes perquè tornin al local”. Els diferents restaurants participants estan repartits equitativament tan a la zona del passeig marítim, com al centre del municipi. L’empresa col·laboradora del esdeveniment és Estrella Damm.

La xef del restaurant Voramar, Sara Nicolàs, que posseeix actualment el premi al millor arròs d’Espanya, ha afirmat que Tapes Bruixes “tracta d’apropar la gent, aprofitant el bon temps”. Amb la seva tapa, 'Eclipsi d’arròs', una deconstrucció dels seus arrossos amb fumet negre i allioli thai, interarà guanyar el distintiu de millor recepta.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: