Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Moritz Vendrell jugarà la Copa del Rey

Els vendrellencs es van emportar ahir el derbi del Penedès (4-6) i es classifiquen automàticament per disputar la Copa del Rey

Imatge d'arxiu d'un partit disputat entre el Moritz Vendrell i el Cafè Novell Vilafranca. Imatge d'arxiu d'un partit disputat entre el Moritz Vendrell i el Cafè Novell Vilafranca. CEDIDA.
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 11 Desembre 2016 10:37

El Moritz Vendrell es va imposar a la pista del Cafès Novell Vilafranca en el derbi entre equips penedesencs, i es va classificar per disputar la copa. El partit va tenir molta igualtat i alternatives en el marcador, però, en el tram final, el Moritz es va distanciar de l'equip local gràcies a dos gols de Creus, que va firmar el hat trick del partit.

Fitxa tècnica:

Cafès Novell Vilafranca (4): Arellano, M. Vázquez, Galán, A. Rodríguez i L. Ferrer –inicial–, J. Vázquez, Palau i Cusachs.

Moritz Vendrell (6): Molina, Creus, J. Ferrer, Navarro i Mitjans –inicial–, E. Fernández, Rocasalbas i F. Gil.

Gols: 1-0 (2') M. Vázquez. 1-1 (7') Mitjans. 1-2 (12') Mitjans, de penal. 2-2 (15') Galán. 2-3 (15') E. Fernández. 3-3 (26') L. Ferrer. 4-3 (29') A. Rodríguez. 4-4 (31') Creus. 4-5 (39') Creus. 4-6 (42') Creus, de falta directa.

Àrbitres: G. Sandoval i X. Buixeda.

Faltes: 16 del Vilafranca i 14 del Vendrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: