Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 2.700 euros recaptats a la 30a Mitja del Vendrell

Els guanyadors va ser l’atleta Javier Jaimes Gaitan i les atletes Lucia Barrio Torres i M. Carme Olaya Guzman

Sortida de la 30a Mitja del Vendrell. Sortida de la 30a Mitja del Vendrell. CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 02 Novembre 2016 09:54

La 30a Mitja del Vendrell ha aconseguit reunir a 400 corredors i recaptar un total de 2739,59 euros, que aniran destinats a les instal·lacions esportives del CEE Garbí, per seguir millorant-les.
El tret de sortida de la prova de 5k es va donar a les 9:30h, per part del regidor d’Esports, Ferran Trillas, i tres minuts més tard es va donar pas a les proves de 10k i La Mitja. Enguany també es va mantenir el circuit de l’edició anterior, ja consolidat que permet gaudir de la bellesa del nucli del Vendrell acompanyats de l’animació del grup de batucada ‘Petafort’ de Santa Oliva.

Al finalitzar les tres primeres proves es va fer l’entrega de premis, a càrrec de l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; del delegat territorial de l’esport a Tarragona de la Generalitat de Catalunya, Joan Plana; i del regidor d’Esports, Ferran Trillas. A més de l’entrega de premis, es va fer el sorteig de més de 30 regals, entre tots els corredors.

Guanyadors

El guanyador de la 30a Mitja en categoria masculina va ser l’atleta Javier Jaimes Gaitan, de l’Athletic Track Bikila de Tarragona. En categoria femenina, les dos vencedores, Lucia Barrio Torres de Fondistes Penedès i M. Carme Olaya Guzman de les Cabanyes, van arribar juntes a meta.

Pel que fa a la prova de 10k, el guanyador va ser Nao Ufel i la guanyadora Gloria Cristina Carvajal de l’Athletic Track Bikila de Tarragona.

Curses infantils i la gran cursa ‘Specials’

Posteriorment, també van tenir lloc diverses curses infantils i la cursa de 100m ‘Specials’. Aquesta darrera va ser la més emotiva i, tal i com diu Sergi Calatayud del Club Runners El Vendrell, “va servir per posar la cirereta del pastís i fer d’aquesta Mitja del Vendrell més especial”. Es va esdevenir com a tancament de l’acte donant així el màxim protagonisme als veritables protagonistes d’aquesta edició.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: