Victòria per la mínima del CF Reus davant l’Atlètic Balears

El CF Reus Deportiu guanya per 1 a 0 en un partit on els roig-i-negres no han aprofitat les poques ocasions que han tingut

El CF Reus només ha trigat sis minuts a obrir la llauna. Tothom s’esperava que el partit acabaria amb una golejada –similar al 6 a 0 que el Lleida va endossar a l’equip mallorquí-, però, al final, s’ha guanyat per la mínima. Ramon ha iniciat una jugada que ha culminat el defensa Olmo, que s’incorporava a l’atac, per rematar un xut que ha batut el porter Vicen (1-0).

Al minut 18’, el jugador portuguès del Reus, Denis Almeida, ha hagut de ser substituït per Moyano, com a conseqüència d’una falta anterior de l’At. Balears. Al minut 20, els mallorquins han estat a punt de causar un ensurt a la porteria d’Edgar Badia, quan un contraataca ha acabat amb una combinació que s’ha resolt amb un xut de Kike, que ha desviat el braç esquerra de Badia.

I al 22’, un altre contraatac de l’Atlètic Balears ha estat a punt d’acabar amb el gol de l’empat, quan Biel no ha sabut aprofitar una passada de Kike, que ha enviat als núvols davant la sortida del porter roig-i-negre. Al primer temps, el CF Reus ha estat molt absent en atac durant la primera part. No ha estat fins als minuts 43 i 44, quan Fran,en primer lloc, i Olmo, després, que han pogut marcar amb les seves rematades.

La primera ocasió de gol del Reus, a la segona part, ha arribat al minut 10, arran d’un servei de córner que ha rematat al fons de la xarxa Fernando en posició de fora de joc. Al minut 12, Edgar Hernández, que havia entrat enlloc de Fernando, ha rebut una pilota a la frontal de l’àrea petita, però el seu xut – davant la sortida del porter- ha sortit per damunt del travesser.

Al minut 18, l’ex-roig-i-negre, Xisco Hernández, ha picat una falta que ha rematat amb el cap Rubén a fora. Era la primera aproximació perillosa dels mallorquins de la segona part. Al minut 25, Haro rep una pilota a l’àrea visitant, però seu xut l’atura Vicen. Al minut 30, Edgar Hernández fa una bona passada en profunditat cap a David Haro, que, des de terra, no arriba a empalmar bé un xut creuat, que hagués pogut suposar el segon gol del CF Reus. I al minut 39, una pilota li cau a Colorado, que desaprofita davant la sortida de Vicen.

Amb aquesta victòria, El CF Reus manté les seves aspiracions a encapçalar el pom de dalt del Grup III de la Segona Divisió, tot i que ja no depèn d’ells mateixos, sinó del que facin el Vila-real B i el Cornellà, primer i segon classificat. El CF Reus visitarà el proper cap de setmana el camp del València Mestalla.

Fitxa tècnica:

CF Reus Deportiu (1): Edgar Badia, Alberto, Ángel, Dinis (Moyano,18’), Olmo, López Garai, David Haro, Ramon Folch, Fernando (Edgar Hernández, 56’), Vitor Silva i Fran (Colorado, 77’).
At Balears (0): Vicen, Vich, Manu, Micha (Rubén, 45’), Biel, Esteban, Xisco Hernández, Kike, Bruno, Fullana (Casares, 60’) i Thilo (Juanjo, 75’).
Gols: 1-0, Olmo Haro (6').
Àrbitre: Juan Antonio Campos Salinas.

Jesús Olmo celebra el primer i únic gol del CF Reus Deportiu. Jesús Olmo celebra el primer i únic gol del CF Reus Deportiu. M. ÀNGELS BLADÉ.