El Vilafranca elimina el Reus Deportiu de la Copa de la CERS en l'últim segon

El Reus Deportiu, que havia guanyat 2 a 1 en el partit d'anada, ha perdut per 3 a 1 a Vilafranca i cau dels quarts de final

El CP Vilafranca - Reus Deportiu començaria amb aquella intensitat que s'espera d'una eliminatòria de quarts de final europea. Els dos equips pressionaven, conscients que l'eliminatòria no estava ni molt menys resolta amb el 2-1 favorable al Reus en l'anada. I en la primera ocasió pel conjunt local, tot just al minut 2, Marc Navarro aconseguiria batre Roger Molina.

Així doncs, el Vilafranca igualava l'eliminatòria tot just començada la tornada. En els següents minuts s'ha vist un Vilafranca incisiu i un Reus en part superat per l'embranzida local. Roger Molina evitaria en un parell d'ocasions que el conjunt de Jordi Garcia s'avancés en l'eliminatòria. Quan el Reus ha pogut fer una passa endavant, però, ha estat Camps el qui evitaria en dues ocasions el gol roiginegre.

Després del descans, però, el Reus Deportiu seria un altre. Els homes d'Enrico Mariotti han buscat el gol des del primer moment, i han dominat durant bona part de la segona meitat. Tot i les diverses ocasions no ha sigut fins al minut 38 que Raül Marín aconseguia anotar el gol que empatava el partit i avançava al Reus en l'eliminatòria.

El Vilafranca, per darrere en el global, ha reaccionat. Els últims minuts han estat d'autèntic infart per a un entregadíssim públic local. S'arribava als darrers instants de partit amb 9 faltes per cada equip, per la qual cosa una falta podia decidir l'eliminatòria. El Reus Deportiu concediria aquesta falta, i Rocasalbas anotaria la falta directa a falta de 3 minuts pel final.

El Reus Deportiu tindria l'última possessió del partit, però Raül Marín perdria la pilota. Tot i que el reusenc reclamaria falta, l'àrbitre no ho apreciaria així. Així doncs, a falta d'un segon pel final, Navarro xutaria a la desesperada, i un oportú Edu Fernández desviaria dins l'àrea de Roger Molina per classificar al Vilafranca per a la Final Four de la CERS. No hi ha hagut temps per a més.

Rocasalbas supera el porter reusenc Roger Molina en la falta directa que significaria el 2 a 1. Rocasalbas supera el porter reusenc Roger Molina en la falta directa que significaria el 2 a 1. CEDIDA.