El Reus FC Reddis cau davant l'Olot (0-2)

Un gol a cada part condemna el conjunt reusenc

Imatge d'un servei de cantonada durant el partit Reus FC Reddis - UE Olot Imatge d'un servei de cantonada durant el partit Reus FC Reddis - UE Olot UE OLOT
Esports Aleix Pérez / Reus Digital
Diumenge, 14 abril 2024 16:51

El Reus FC Reddis ha perdut aquest diumenge per 0 a 2 davant l'Olot i encadena el cinquè partit sense guanyar. Aficionats i jugadors eren conscients de la importància d'aquest partit, a pesar de rebre el líder, els reusencs necessitaven tornar a sumar de tres. L'onze de Marc Carrasco ha comportat algunes novetats, amb la continuïtat d'Hugo Toivonen com a referència ofensiva i amb Miravent i Hugo Moreno en el doble pivot al mig del camp.

El partit ha començat vibrant i intens, amb un domini de la pilota per part del conjunt local i amb una bona pressió que ha portat l'acció al camp rival. La primera ocasió ha arribat al minut 9, després d'una gran jugada iniciada per Hugo Moreno i que Xavi Jaime no ha acabat de precisar amb la passada de la mort.

Amb el pas dels minuts les bones combinacions de pilota locals han frustrat el plantejament de pressió avançada visitant. Al minut 18 una falta directa ha passat fregant l'escaire esquerre, i en una bona combinació visitant la fortuna ha somrigut al Reus FC Reddis, amb una rematada al cor de l'àrea que ha escopit el pal. Tot i això, a la següent jugada un xut del pitxitxi de la lliga Marc Mas ha posat per davant el conjunt olotí. El gol ha exemplificat un domini cada vegada major de l'equip visitant, i la falta de capacitat per connectar passades llargues amb la davantera ha dificultat l'atac reusenc. Quan faltaven cinc minuts per finalitzar la primera part Mas ha tingut l'oportunitat de duplicar l'avantatge després d'una gran passada, però en aquesta ocasió Alejandro Verdejo s'ha mostrat imponent i ha evitat el gol.

A la segona part els reusencs han fet un pas endavant, encara que sense aproximacions destacables a la porteria defensada per Albert Batalla. Amb el pas dels minuts semblava que el partit entrava en una fase de somni profund, però Ricardo Vaz ha reactivat els aficionats reusencs amb un tir que ha refusat Batalla. Amb ja l'equip local reforçant l'atac, una passada filtrada ha deixat sol a Joan Maynau, que ha definit amb qualitat. Aquest segon gol ha pesat a les cames dels locals, que inclús en una errada en sortida de pilota podrien haver encaixat el tercer, de no haver estat de la intervenció una vegada més de Verdejo.

Encara que esperable, els aficionats reusencs marxen una vegada més de l'Estadi Municipal amb la sensació que manquen alegries. El diumenge 21 d'abril l'equip de Marc Carrasco tindrà una nova oportunitat per aixecar-se a casa del Prat.