Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El I Gran Premi Roda de Berà aplegarà aquest diumenge 200 ciclistes

La prova, de 70 quilòmetres, puntuarà per a la Copa Catalana Màster

Roda acollirà aquest diumenge el I Gran Premi Roda de Berà Roda acollirà aquest diumenge el I Gran Premi Roda de Berà ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Març 2024 15:10

Roda de Berà acollirà, aquest diumenge 24 de març, el I Gran Premi Roda de Berà. La prova està organitzada per Gurubike Cycling Team Mataró, amb la Federació Catalana de Ciclisme, i comptarà amb la participació de 200 ciclistes, el màxim d’inscripcions previstes.

La sortida serà a les 10 h, des de l’avinguda Sant Jordi. Els participants, de les categories Màster 30, 40, 50 i 60, recorreran 70 quilòmetres en una prova que serà puntuable per a la Copa Catalana Màster.

El recorregut, circular, els portarà per Bonastre, Montferri, Vilardida, la Vall de Sant Marc, la Juncosa del Montmell, Masllorenç i de tornada cap a Roda de Berà, novament per la carretera de Bonastre, fins a l’avinguda Sant Jordi. L’arribada està prevista cap a les dotze.

Alan Almagro, organitzador de la prova, estiueja a Roda de Berà i és un enamorat del municipi. “Roda de Berà i els seus entorns són perfectes per gaudir de la bicicleta, i em feia il·lusió portar una prova com aquesta a la localitat. Ho vaig proposar a l’Ajuntament i tot han estat facilitats per fer-ho possible, cosa que agraïm molt. El proper diumenge gaudirem d’una gran festa del ciclisme”, assegura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: