Un Hércules molt superior goleja al Reus a casa

El CF Reus Deportiu ofereix la pitjor versió de la temporada davant el seu públic, que demana el cap de Natxo González (0-3)

Aquest ha estat un diumenge d’aquells per oblidar: el joc imprecís del CF Reus, la solidesa de l’Hércules, el vent i, fins i tot, el marcador electrònic, que s’ha espatllat sovint durant el partit. L’Hércules ha sortit disposat a controlar el partit, sense deixar que el Reus passés de mig camp. Els alacantins s’han avançat, al minut 10’, gràcies a una jugada ben combinada a que ha quallat amb una triangulació a dins de l’àrea local, que ha acabat amb un xut creuat de Miñano, que ha batut totalment el porter Badia (0-1).

El Reus ha seguit sense despertar i el primer xut no ha arribat fins al minut 16’, quan Ramon ha llençat una pilota per sobre de la porteria alacantina. Poc a poc, el CF Reus s’aproximava a l’àrea visitant, però sense mostres de perill. Abans de la mitja hora de partit, David Haro ho ha tornat a provar des de lluny, amb un xut sense fortuna. I al minut 33’, una falta picada per Óscar Rico, que Chema ha desviat a córner. El Reus ha insistit en els darrers minuts del primer temps, però un Hèrcules ben posicionat al darrera ha esvaït les accions ofensives locals.

A la segona part, l’Hércules ha tingut la primera bona ocasió, amb un xut ben dirigit que ha rebutjat Badia sota els tres pals. El CF Reus havia començat igual d’espès que a la primera part. Al minut 16’, ha desaprofitat una de les poques pilotes que s’ha passejat per l’àrea petita, que no ha trobat rematador. Les imprecisions en l’atac reusenc han estat constants en el segon temps. El CF Reus no xutava i perdia pilotes i això no ha agradat a un sector important de la graderia, que ha demanat la retirada de Natxo González. L’entrenador roig-i-negre no ha encaixat bé les crítiques i s’ha encarat al públic, tot aixecant els braços, com demanant-ne més.

Les pèrdues de pilota roig-i-negres provocaven molts contracops de l’Hércules. En un d’ells l’ha aprofitat Gallar, al minut 35’, per ampliar la victòria (0-2). I per acabar-ho d’adobar, el defensor local Olmo comet un penal sobre l’últim davanter alancantí i ha esta expulsat per acumulació de targetes. Era el minut 40’, i Chechu ha transformat la pena màxima (0-3).

Aquesta derrota no només suposa la pèrdua de tres punts davant d’un rival directe candidat a jugar el play off d’ascens, sinó que la imatge de l’equip ha quedat tocada. El CF Reus se situa segon classificat amb 46 punts, a quatre punts del Vilareal B, que només ha empatat a casa davant l’Alcoià. A l’espera de saber què farà el Lleida, de moment, l’Hércules s’ha plantat a la tercera posició amb 40 punts. El pròxim partit dels homes de Natxo González serà el desplaçament al camp de l’At. Llevant, el proper dissabte 13 de febrer.

Fitxa tècnica:

CF Reus Deportiu: Edgar Badia, Alberto Benito, Olmo, Moyano, Ángel, López Garai (Rafa García, 72'), Ramon Folch, David Haro, Vítor Silva, Óscar Rico (Fran Carbia, 65') i Fernando (Edgar Hernández, 60').

Hércules CF: Chema, Chechu, Atienza, Rojas, Peña, Yeray, Juanma, Miñano (Connor, 86'), Javi Flores (Alvarito, 84'), Nieto (Gallar, 63') i Mainz.
Gols: 0-1, Miñano (10'). 0-2, Gallar (80'). 0-3 (Chechu, de penal, 85').

Àrbitre: Pérez Muley. Ha mostrat groga i vermella a Olmo (24' i 85’), López Garai (52') i Moyano (61'), del CF Reus. També ha amonestat Miñano (40'), Atienza (52') i Peña (59'), de l'Hércules.

L'entrenador Natxo González s'ha encarat al sector de la grada que el criticava demanant irònicament que continuessin. L'entrenador Natxo González s'ha encarat al sector de la grada que el criticava demanant irònicament que continuessin. M. ÀNGELS BLADÉ.