Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La X Nit de l'Esport de Salou guardona els atletes locals

En total, s'han atorgat 28 premis a entitats, s'ha reconegut a quatre esportistes salouencs i s'han donat tres mencions especials

Foto de família de l'alcaldes i els regidors amb els esportistes reconeguts Foto de família de l'alcaldes i els regidors amb els esportistes reconeguts AJUNTAMENT DE SALOU
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 24 Febrer 2024 11:43

L'Ajuntament de Salou ha celebrat aquest divendres al vespre la X Nit de l'Esport, un acte multitudinari que ha tingut lloc al TAS i que ha servit per atorgar 28 premis a entitats; reconèixer 4 esportistes salouencs – Gabriel Malo; Ivan Villas Francisco; Nekane Fuentes i Nilo Vidal – que desenvolupen la seva activitat en activitats de fora del municipi; i donar tres mencions especials: Gent Gran i Esport a Concepción Calero “Concha”; Millor Trajectòria Individual: Felip Ortiz i Salut i Superació a Raymon Kwak.

La Nit de l'Esport serveix per reconèixer els mèrits i triomfs esportius assolits durant l'any, així com la contribució del teixit social de la localitat a l'impuls i promoció de l'activitat físico-esportiva

Durant el seu discurs d'inauguració, l'alcalde de Salou, Pere Granados, ha expressat el seu agraïment a atletes, entitats i col·laboradors que contribueixen significativament al dinamisme de l'esport local, tant en les categories de base com en les competicions per a infants i joves. Ha destacat el “paper fonamental” de la comunitat esportiva “en fomentar la cultura de l'esport com a vehicle d'integració social i com a mitjà per inculcar valors i hàbits positius en la joventut”. Granados ha reiterat el compromís ferm de l'Ajuntament de Salou per donar suport als esportistes i a les iniciatives que promoguin l'esport.

Per la seva banda, el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifré, ha expressat que "l'esport és un pilar bàsic en la formació, no només de possibles futurs esportistes, sinó de futures persones".

Finalment, el regidor Yeray Moreno, ha reconegut "la transcendència de l'esport", el qual té "un valor social innegable, inclusiu i integrador", ja que "uneix" i "no entén de banderes, nacionalitats, colors o sexes". Així mateix, ha assegurat, des de la Regidoria de Foment de l'Esport, un "compromís per fomentar la pràctica esportiva, no només com una manera de diversificar la temporada turística, sinó també com una eina per millorar la vida de molts joves i adults".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: