Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CB Valls perd a la pista del CB Igualada (78-67)

La derrota suposa un entrebanc en la lluita dels vallencs pel playoff d'ascens

Imatge d'arxiu d'un partit entre el CB Igualada i el CB Valls Imatge d'arxiu d'un partit entre el CB Igualada i el CB Valls ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Febrer 2024 20:59

El Club Bàsquet Valls ha fet un pas enrere avui en la seva lluita per les places del playoff d'ascens. Els vallencs han caigut a la sempre exigent pista del CB Igualada.

Tot i la derrota, el partit ha estat molt igualat. Al primer quart, el CB Igualada s'ha avançat per 21-15, una avantatge que els vallencs han retallat abans d'arribar al descans (42-39). 

Al tercer parcial, el CB Valls ha continuat la seva progressió ascendent i s'ha situat a tan sols pun punt de l'Igualada en acabar el període (55-54). Però l'Igualada ha reaccionat i el Valls no ha pogut gestionar bé els moments claus del darrer parcial i el matx ha finalitzat amb victòria local (78-67).

Després d'aquesta derrota, el CB Valls conserva la tercera posició, amb 14 victòries i 5 derrotes, però una mica més lluny de les dues primeres places.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: