Victòria de prestigi del CB Salou davant el CB Benicarlo (65-57)

Els jugadors de Jesús Muñiz han tingut a tocar el bàsquet average davant d'un dels equips de la part alta

Imatge del partit CB Salou - CB Benicarló disputat aquest diumenge al Salou Centre Imatge del partit CB Salou - CB Benicarló disputat aquest diumenge al Salou Centre CB BENICARLÓ
Diumenge, 11 Febrer 2024 20:56

El CB Salou ha aconseguit avui al Pavelló Salou Centre una victòria de prestigi (65-57) contra el CB Benicarló, un dels equips de la part alta de la LEB Plata "Est".

El primer període ha estat el millor quart del CB Benicarló (13-19). Els visitants s'han mostrat sòlids en defensa i encertats en atac.

A partir d'aquí, el CB Salou va aconseguir el control total del partit. Isaac Mayo, Iker Montero i un dominant Niang a la pintura els va permetre capgirar el marcador al segon parcial. El marcador a l'arribar al descans era de 34-28 favorable als de Jesús Muñiz.

Al tercer període, la bona dinàmica del CB Salou ha continuat tant en defensa com en atac, mentre el Benicarló mostrava poca capacitat anotadora. L'avantatge dels salouencs ha arribat a ser de 53-37 al final del tercer parcial.

Però al darrer quart, el Benicarló ha reaccionat i s'ha tornat a enganxar al partit, aconseguint reduir la diferència final (66-57). La nota negativa del partit ha estat que els valencians s'han emportat el bàsquet average.

Després d'aquesta jornada, el CB Salou se situa cinquè a la LEB Plata "Est", amb un balanç de 12 victòries i 7 derrotes, les mateixes que el CB Benicarló, quart classificat.