El CB Salou cau a la pista del CB Prat (106-80)

Els de Jesús Muñiz perden amb claredat davant d'un rival directe de la part alta de la LEB Plata

Imatge d'arxiu d'un partit anterior entre el CB Prat i el CB Salou Imatge d'arxiu d'un partit anterior entre el CB Prat i el CB Salou ARXIU / INFOCAMP
Diumenge, 04 Febrer 2024 13:23

El CB Salou no ha tingut opcions a la pista del CB Prat i ha caigut derrotat per un contundent 106-80. Els de Jesús Muñiz s'han vist superats, tant a la pista com a la classificació, per un rival directe.

El primer quart ha estat força igualat i ha finalitzat amb un ajustat 23-21. Poc a poc, el CB Prat s'ha anat trobant còmode al parquet i ha aconseguit ampliar el seu avantatge en arribar al descans (47-41).

Al segon temps, el CB Salou no ha mostrat capacitat de reacció i ha vist com el CB Prat seguia millorant els seus registres al tercer període (71-60). Els de Jesús Muñiz han afrontat el darrer parcial, més fora que dintre a la pista, i s'han vist clarament superats pel conjunt local, que ha guanyat de forma clar (106-80).

Tot i la derrota, el CB Salou manté la quarta posició a la LEB Planta "Est", amb un balanç d'11 victòries i 7 derrotes.