Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Festa de la Bici de Valls se suspèn amb motiu de la previsió meteorològica

Pròximament l'organització informarà de la nova data de celebració de l'activitat prevista per aquest diumenge

Imatge d'arxiu de la tradicional Festa de la Bicicleta de Valls Imatge d'arxiu de la tradicional Festa de la Bicicleta de Valls ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 23 Setembre 2022 09:11

La 31a edició de la tradicional Festa de la Bicicleta de Valls, organitzada pel Patronat Municipal d'Esports, s'ha suspès amb motiu de la previsió meteorològica. L'activitat emmarcada dins la Setmana Europea de la Mobilitat tenia previst realitzar-se aquest diumenge 25 de setembre. Pròximament l'organització informarà de la nova data de celebració. 

La Setmana Europea de la Mobilitat 2022, que es commemora del 16 al 22 de setembre, treballa amb la mobilitat sostenible com un dels eixos principals, promovent-la entre la ciutadania i facilitant la pacificació de l'espai públic per mostrar com seria una ciutat més verda, més confortable i menys contaminada. Es pretén fomentar la bicicleta com a vehicle per a una mobilitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Aquesta campanya aglutina les diferents bicicletades que se celebraran a tot Catalunya per conscienciar i motivar la població sobre el fenomen del canvi climàtic i la necessitat de reduir les emissions de CO2.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: