Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Últimes places per al Campus SEA d'esport adaptat de Tarragona

El campus organitzat per l'ADT, que es realitza del 27 de juny al 22 de juliol al Campus Educatiu, està dirigit a joves amb necessitats educatives especials

El II Campus SEA, que es realitza al Campus Educatiu, està dirigit a joves amb necessitats educatives especials El II Campus SEA, que es realitza al Campus Educatiu, està dirigit a joves amb necessitats educatives especials ADT
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 29 Juny 2022 09:25

Queden poques places per completar el II Campus SEA (Som Esport Adaptat), que es té lloc del 27 de juny al 22 de juliol, a les instal·lacions del Campus Educatiu de Tarragona. El campusorganitzat per l'AD Torreforta, amb el suport de Serveis Socials de l'Ajuntament de Tarragona,  va dirigit a joves des dels 4 anys amb necessitats educatives especials. El campus, a través de l’esport i l’activitat física, ofereix un entorn segur on poder desenvolupar aptituds físiques, habilitats social i els valors de l’esport. Els joves inscrits disposen d'un autobús propi per traslladar-los cada dia al comple educatiu.

En concret, s'ofereix als joves un espai rodejat de naturalesa i alhora segur pels participants, on puguin gaudir de l’activitat física, divertir-se i aprendre en companyia d’amics i amigues. L’esport és important per a tots, ja que ajuda al desenvolupament físic, motriu i estimula les capacitats socials, mentals i sobretot la diversió. Al campus es treballen les capacitats motrius, sensorials i la psicomotricitat mitjançant jocs i activitats lúdiques.

El Campus SEA està creat per fomentar la diversió i pràctica esportiva per a tots, amb activitats adaptades i un Staff professional format per psicòlegs, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, monitors/es i vetlladors/es.

També compta amb unes instal·lacions dotades amb poliesportius, camps externes, piscina i tota l'àrea ben delimitada.

Les inscripcions

Podeu fer la inscripció (50e /setmana) aquí. Encara queden algunes places.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: