El CP Calafell, eliminat de la Copa del Rei

El Calafell aconsegueix igualar un 3-0 inicial, però finalment el Lleida ha decantat l'eliminatòria gràcies a una falta transformada per Oriol Vives (4-3)

Els jugadors del CP Calafell celebrant un gol en el partit d'avui a Lleida Els jugadors del CP Calafell celebrant un gol en el partit d'avui a Lleida LLEIDA LLISTA
Divendres, 06 Mai 2022 20:49

El CP Calafell ha estat eliminat aquest vespre pel Lleida en el darrer partit de quarts de final de la Copa del Rei (4-3). El Lleida ha estat superior a la primera part, que ha finalitzat amb un 3-0 a favor del conjunt lleidatà. Al segon temps, el Calafell ha pogut igualar el marcador (3-3), però, Oriol Vives ha marcat el gol de la victòria definitiva per als locals (4-3). El Lleida s'enfrontarà al Reus Deportiu en la segona semifinal d'aquest dissabte.

El Lleida, superior a la primera part

El partit ha començat amb força intenstitat per part dels dos equips. Però han estat els amfitrions de la Copa els qui s'han avançat, al minut 4, gràcies a un gol de Bruno Di Benedetto (1-0).

El Calafell ha mirat de reaccionar davant del gol, però el Lleida ha aconseguit ampliar el seu avantatge amb un gol amb una mica de fortuna d'Oriol Vives, que ha entrat després d'un mal rebuig de la defensa i el porter del Calafell (2-0).

A mesura que passaven els minuts, els verds s'aproximaven amb més perill sobre la porteria de Martí Serra. Sergi Miras ha tingut l'ocasió més clara per retallar distàncies, però li ha faltat l'encert final.

I quan faltaven 30 segons per anar al descans, Humberto Mendes, ha comès un penal sobre un jugador del Lleida. El capità del Lleida, Andreu Tomàs, ha estat l'encarregat de picar la pena màxia, però ha enviat la pilota als núvols. Amb el 2 a 0 s'arribava al descans.

El CP Calafell aconsegueix igualar el partit

A la segona part el CP Calafell ha sortit més endollat i ha tingut més d'una oportunitat per retallar distàncies. I quan millor estava jugant el Calafell, al minut 33, el Lleida ha aprofitat una jugada esporàdica i Bruno ha anotat el tercer per als locals (3-0).

Al minut 34, el Lleida ha comès la desena falta d'equip i Arnau Xaus ha transformat la directa, amb un gol que posava els del Baix Penedès a dins del partit (3-1).

El Calafell seguia buscant la porteria del Lleida i, al minut 36, el mateix Xaus ha etzibat una tir exterior que ha foradat la porteria del locals (3-2). Els verds seguien llançats i Jan Escala igualava el matx amb un gol al minut 13 (3-3). El partit començava de nou.

Al minut 42, el Calafell arriba a la desena falta. Oriol Vives tenia l'oportunitat de tornar a avançar el Lleida en el marcador, però ha estabellat el llançament a la tanca.

Oriol Vives decanta l'eliminatòria per al Lleida

El partit estava més obert que mai. Al minut 45, el jugador vallenc del Lleida, Jepi Selva, ha protagonitzat un contracop i ha estat objecte d'un penal. Oriol Vives aquest cop no ha fallat i el Lleida tornava a posar-se per davant (4-3).

El Calafell ho ha intentat tot per tornar a empatar el partit, però el Lleida ha pogut mantenir la victòria. El Lleida s'enfrontarà demà al Reus Deportiu en la segona semifinal.