Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CP Calafell jugarà la final de la WS Europe Cup

Els del Baix Penedès eliminen el Lleida a les semifinals (2-3) i disputaran la seva final europea contra el Follonica

Els jugadors del CP Calafell celebren el passi a la final de la WS Europe Cup, després de la semifinal contra el Lleida Els jugadors del CP Calafell celebren el passi a la final de la WS Europe Cup, després de la semifinal contra el Lleida FRAME ESPORTS 3
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 23 abril 2022 19:00

El Club Patí Calafell disputarà la primera final europea de la seva història, després que avui hagi superat el Lleida per 2 a 3 en la semifinal de la WS Europe CUP jugada a Paredes (Portugal). Els verds disputaran la final contra el Follonica (Itàlia), que ha eliminat el Valdagno en l'altra semifinal. El partit es jugarà demà diumenge 24 d'abril, a les 14 h.

La semifinal ha començat bé pel Parlem CP Calafell. Al minut 2, Sergi Miras ha inaugurat el marcador amb un gol de penal, que ha marcat en segona instància, aprofitant el rebuig del porter (0-1).

Al minut 12, Jordi Badia empatava pel Finques Prats Lleida (1-1), però el Calafell ha tornat a avançar-se, un minut després (1-2). Eren moments de bogeria a la pista portuguesa. En la següent acció, encara al minut 13, Joan Canyelles tornava a igualar el marcador pels de la terra ferma (2-2). Amb aquest resultat s'arribava al descans.

El partit ha estat molt igualat, però especialment a la segona meitat, en què cap dels dos equips era capaç de decantar la balança. 

El Lleida, l'actual campió de la competició de plata europea, ha tingut una bona ocasió per posar-se per davant en el marcador. Al minut 37, l'àrbitre sanciona una acció del Calafell amb targeta blava i Sergi Folguera no anota la falta directa. 

Però quan tot semblava indicar que s'arribaria al final del partit amb l'empat, al minut 47, Martí Casas ha aconseguit anotar el tercer del Calafell (2-3), que li donava el passi a la final. 

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: