Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona reunirà aquest dissabte una dotzena d'escoles de rugby de Catalunya

L'Anella Mediterrània acollirà la XVII Trobada d'Escoles de Rugby, organitzada pel Club Rugby Tarragona, on hi participaran prop de 500 esportistes

Escoles de rugby d'arreu del país es trobaran aquest dissabte a l'Anella Mediterània de Tarragona, convidades pel Club Rugby Tarragona Escoles de rugby d'arreu del país es trobaran aquest dissabte a l'Anella Mediterània de Tarragona, convidades pel Club Rugby Tarragona MARULAH FOTOGRAFIA / TWITTER CRT
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 18 Març 2022 13:03

Després de dos anys de pandèmia, la XVII Trobada d'Escoles de Rugby tornarà aquest cap de setmana a Tarragona. L'Anella Mediterrània serà l'escenari, aquest dissabte 19 de març, de 09 a 14h, de la trobada d'escoles de rugby catalanes, organitzada pels "Voltors". La trobara reunirà prop de 500 esportistes i membres de l'staff tècnic d'arreu de Catalunya. En total, amb acompanyants i familiars, s'espera la presència d'un miler de persones.

En total, hi partciparan equips de diverses categories d'una dotzena d'escoles catalanes: Club Rugby Tarragona, RC Vilafranca, SEL Vilanova, FC Barcelona, RC Sitges, GEiEG, RC Cornellà, Salou ARC, CN Poble Nou, CRC Terrassa, Castelldefels RUC i Taus Amposta.

La jornada s'iniciarà amb la recepció d'equips participants, a qui se'ls entregarà un pack de benvinguda. A partir de les 10h començaran a jugar-se els partits en diferents categories. Paral·lelament a la matinal de rugby, s'organitzaran diverses activitats lúdiques i es farà un sorteig. Al final de la trobada també es farà entrega d'un record als participants i es faran fotos dels equips.

Tant les persones que assisteixin a l'esdeveniment com els i les participants tindran un servei de venda de menjar i beguda.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: