El CB Salou aconsegueix la desena victòria consecutiva i assalta el liderat de l'EBA

Els salouencs s'imposen al Barberà (83-70), mentre que el CB Valls acusa de nou les baixes i cau a casa contra el Castelldefels (66-77)

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Salou Imatge d'arxiu d'un partit del CB Salou ARXIU / INFOCAMP
Dissabte, 26 Febrer 2022 20:58

El Brisasol CB Salou ha aconseguit avui al Pavelló Municipal la seva desena victòria consecutiva davant del Baricentro Barberà (83-70), en el partit ajornat de la Jornada 13. Una victòria que fa que els de Jesús Muñiz es converteixin en colíders del grup C1 de la Lliga EBA, amb el CBT.

Però tot i el resultat final, els salouencs han hagut de treballar molt aquesta victòria. De fet, el primer quart ha finalitzat amb avantatge visitant (19-20). El CB Salou ha reaccionat al segon parcial i ha aconseguit anar als vestidors amb avantatge (42-35). Tot i així, la igualtat entre ambdós equips en el tercer quart ha fet que la diferència pràcticament no variés (62-54). No ha estat fins els minuts finals en què l'encert s'ha decantat més cap al Salau, que ha segellat la desena victòria consectuiva (83-70).

El triomf d'avui situa el CB Salou colíder, amb un balanç de 13 victòries i 4 derrotes.

El CB Valls acusa les baixes

El CB Valls també tenia un partit ajornat de la Jornada 13, però la sort ha estat diferent. Les baixes i les lesions de les darreres setmanes han passat factura als d'Oriol Pozo, que han perdut al Joana Ballart davant el Castelldefels, un dels rivals directes a la part alta (66-77).

Després d'aquesta derrota, els vallencs són cinquens de la Lliga EBA C-1, amb un balanç de 10 victòries i 7 derrotes.