Victòria de mèrit del Calafell a la pista del Caldes (3-4)

Jan Escala i Sergi Miras han estat els artífex del triomf dels verds a domicili

Una imatge d'arxiu d'un partit de la temporada anterior entre el Caldes i el Calafell Una imatge d'arxiu d'un partit de la temporada anterior entre el Caldes i el Calafell KILLIAN CÀTEDRA / ARXIU
Diumenge, 26 Setembre 2021 14:24

El CP Calafell ha donat avui la campanada a la Torre Roja, tot imposant-se per 3-4 al CH Caldes.

Els locals han obert el marcador, al minut 14, amb un gol de Roger Acsensi (1-0). El Caldes ha incrementat el seu avantatge, al 15', gràcies a la falta directa anotada per Blanqui (2-0). Tot i l'avantatge, el Parlem CP Calafell ha aconseguit recuperar-se a la pista i, al minut 23, Jan Escala anotava un penal i retallava distàncies abans d'arribar al descans (2-1).

La igualtat ha tornat a ser la tònica de la segona part, fins que, al minut 39, Sergi Miras ha anotat el gol de l'empat pel CP Calafell (2-2). Els del Baix Penedès veien possibilitats de marxar de la Torre Roja amb més que un empat i, al minut 46, Arnau Xaus ha posat per davant al Calafell en el marcador (2-3). L'alegria visitant no ha durat gaire perquè, al mateix 46', en la següent acció, empatava el Caldes (3-3). Finalment, però, al minut 47, Escala ha marcat el gol de la victòria definitiva.

Amb aquest triomf, el CP Calafell se situa provisionalment quart classificat a la Parlem OK Lliga, amb 4 punts.