El Liceo venç el Reus Deportiu Miró en una excel·lent segona part

Els roig-i-negres no tenen cap mena d'opció i cauen per 6 gols a 2

Imatge d'arxiu d'un encontre entre el Reus Deportiu Miró i el Deportivo Liceo Imatge d'arxiu d'un encontre entre el Reus Deportiu Miró i el Deportivo Liceo REUS DEPORTIU
Esports Josep Gallofré / Reus Digital
Diumenge, 23 Mai 2021 11:44

El Deportivo Liceo de la Corunya ha demostrat la seva superioritat sobre la pista davant d'un Reus Deportiu Miró en l'encontre de l'OK Lliga disputat aquest dissabte al vespre. Els gallecs han guanyat per 6 gols a 2 en una excel·lent segona part, en què han marcat cinc gols, gairebé consecutius, que han deixat impotents al conjunt de Jordi Garcia.

Àlex Rodríguez avisava al minut 2 amb un potent tir que desviava Carles Grau. Just després, Ballart intervenia davant de Torres. El partit era d'allò més animat per als espectadors, malgrat l'empat a zero. Els dos equips proposaven en caire ofensiu, però es topaven una vegada i una altra amb els porters.

El Reus no s'amagava i seguia inquietant la defensa gallega. La defensa roig-i-negra es mostrava molt atenta davant del ja conegut poder atacant dels locals. El Deportivo Liceo, per la seva banda, intentava aprofitar la velocitat dels seus davanters per sortir a la contra i sorprendre.

El partit s'ha calmat a mesura que passaven els minuts. L'encontre s'igualava, fins i tot en faltes directes. Els porters cada cop intervenien menys i les defenses passaven per damunt dels atacants. Però al minut 21 colpejava el Liceo. Maxi Oruste sorprenia amb un potent tir des de la frontal de l'àrea que es colava per l'escaire de la porteria. Un gran gol del jove jugador de l'equip gallec. A pocs segons per finalitzar la primera part, l'ha tinguda Àlex Rodríguez per igualar el matx, però el seu tir ha marxat fregant el pal.

La segona part ha començat amb males notícies per al Reus Deportiu. Ciocale aprofitava el refús de Ballart després d'un tir de Di Benedetto per fer el 2 a 0. Però els roig-i-negres encara no havien dit la darrera paraula i Rodríguez al minut 30 ha retallat distàncies amb un potent tir en què no ha pogut fer res Carles Grau. El davanter de Sant Hipòlit demostrava la seva qualitat un cop més.

Sense temps per respirar, i al mateix minut, Ciocale feia el 3 a 1. El Liceo de la Corunya no en tenia prou i al minut 31 marcava el quart de la vesprada, gràcies a un excel·lent llançament de falta directa de Carballeira. David Torres aprofitava una passada al punt de penal per rematar amb precisió i transformar el cinquè gol dels gallecs. La represa ha estat un autèntic malson per al Reus.

Encara amb més ganes i ambició, Orustes feia el 6 a 1 i el tercer del seu compte particular al minut 42. Sense res a fer, el Liceo s'ha relaxat i ha disminuït les marxes i el Reus ho ha intentat tímidament, tot i que la sensació era que el partit se li estava fent molt llarg. A falta de 8 segons, el Reus aprofitava la desena falta del Liceo per maquillar l'electrònic. Marc Julià superava a Carles Grau i segellava el 6 a 2 definitiu.

El Barça es proclama campió de l’OK Lliga 2020-2021

El Barça depenia de si mateix faltant dues jornades per al final i s'ha proclamat vencedor de la competició després de guanyar al CH Mataró en el Jaume Parera (0-15).